Type-C кабель для передачі даних та заряджання електроніки

Зі зростанням популярності Type-C все більше і більше електронних продуктів надають підтримку інтерфейсу Type-C. Кабель USB Type-C також серійно вироблятиметься заводами з виробництва кабелів передачі даних та живлення основних електронних пристроїв. Чому Type-C такий популярний і так швидко розповсюджується? Оскільки він так багато переваг, він просто задовольняє потреби людей. Пропонуємо вам п'ять основних переваг кабелю USB Type-C.

  • Стикування з обох боків

Немає полярності, що само собою безпечно та зручно, незалежно якою стороною ви вставите кабель, Type-C виконуватиме покладене на нього завдання, а точніше заряджати та синхронізувати один пристрій з іншим.

  • Швидкість


Основною особливістю версії інтерфейсу Type-C є швидкість передачі, яка більша, ніж у попередній версії, подвоїла теоретичну пропускну здатність з 5 Гбіт/с до 10 Гбіт/с, вона може відповідати стандарту швидкості USB 3.1.

  • Блок живлення сильніший

Інтерфейс Type-C зі стандартом USB3.1 може забезпечувати вихідну потужність до 100 Вт, інтерфейс USB Typc-C може бути двостороннім джерелом живлення: або для самого пристрою, але також для живлення зовнішніх пристроїв, час заряджання пристрою може бути скорочено відповідно.

  • Підтримка передачі відео

Багато виробників електроніки також уявляють потенціал розвитку інтерфейсу USB-C, розширення його функцій доводиться використовувати носій USB-C. VESA, група стандартів відеоелектроніки, представила програму DisplayPort over USB-C для United USB-IF, яка дозволяє використовувати інтерфейс USB-C з передачею відео DP.

Збільшено термін експлуатації
Металева головка типу C з матовим потовщеним матеріалом, включаючи захист алюмінієвого корпусу, зі збільшеним терміном служби та міцністю до 10 000 разів.

Кабель Type-C в основному використовується у мобільних телефонах, комп'ютерах, електронному та медичному обладнанні. Промисловість в цілому вважає, що кабелі передачі даний Type-C з її передачею сигналу без втрат, великою пропускною здатністю, простим та зручним підключенням стала світовим стандартом побутової електроніки, одним із представників майбутнього розвитку цифрового телебачення.