Процес вибору кабелю HDMI


Матеріал із чого складається внутрішня частина кабелю HDMI – дуже важлива.
На даний момент найкращим вважається мідний провідник. Пропускна здатність та якість мідного провідника дуже хороші, що може запобігти перешкодам сигналу. У той же час, сигнал не буде сильно губитися під час передачі. Є його внутрішній провідник зі сплаву та заліза, звичайно це відносно не найкращий варіант кабелю HDMI.

Як визначити якість кабелю HDMI?


Для того щоб визначити якість кабелю, насправді це можна дізнатися тільки розібравши його, але мало хто купить кабель для розтину, тому я представлю вам простий метод. Ви можете кілька разів зігнути кабель HDMI. Якщо він гнучкий, це мідний провідник, якщо він твердий, це внутрішній провідник із сплаву та заліза, але будьте обережні, щоб не зігнути занадто сильно, внутрішній провід із сплаву та заліза легко зламати.

Звичайно, внутрішній провід нинішнього кабелю HDMI також дещо розвинувся, і деякі з них безпосередньо використовують оптичне волокно як внутрішній провідник. Переваги використання оптичного волокна не згадуються. Сьогоднішній широкосмуговий доступ – це переважно оптичне волокно, тому кожен має це розуміти. Звичайно, кабель HDMI волоконно-оптичного кабелю коштує дуже дорого. Якщо у вас все гаразд із фінансами, рекомендується використовувати кабель HDMI з оптоволоконним дротом. Якщо вам потрібний більш довгий кабель HDMI, ви також повинні вибрати оптоволоконний провід, в основному вибирають звичайний мідний провід.

Сертифікація кабелю HDMI


Кабель HDMI стандартний, тому за наявності сертифікаційного знака проблем із якістю взагалі не буде. В даний час існує два сертифікати, один – це сертифікат HDMI, а інший – сертифікат Sinplay, за умови, що існує лише один із цих двох сертифікатів. Звичайно, найкраще, якщо будуть доступні обидва сертифікати.

На закінчення

Вартість виробництва кабелю HDMI відносно висока, тому, як правило, чим дорожче, тим краще, але передумова полягає в тому, що якість прийнятно, як вибрати кабель HDMI, я вважаю, що все ясно після прочитання вищевказаного контенту, в першу чергу версія, а друга – це середовище використання, а значить марка та якість кабелю мають бути гарантовані. Якщо вищезазначені умови дотримуються, це гарний кабель HDMI.