Іноді ми хочемо поділитися відео та фотографіями з друзями, сім'єю та навіть діловими партнерами на наших мобільних телефонах. Ваш екран телефону може бути недостатньо великим або давати чітке зображення, яким ви хочете поділитися. У цьому випадку на допомогу приходить HDMI.
Що ще цікавіше, то це те, що вам не потрібен смарт-ТВ. Хорошою новиною є те, що тепер ви можете підключити iPhone до телевізора через HDMI, виконавши кілька простих кроків. Базовий адаптер HDMI може допомогти вам зручно дзеркально відображати екран.

Що таке HDMI
Це коротка форма мультимедійного інтерфейсу високої чіткості. Роз'єм HDMI дозволяє передавати високоякісні та широкосмугові потоки аудіо та відео між пристроями.
Аудіоформати: DTS, Dolby і т.д.
Відеоформати: 720p, 1080i, 1080p, 480p і т.д.
HDMI також підтримує телевізійні стандарти PAL/NTPC і обернено сумісний з DVI. Існує два типи кабелів HDMI: Кабель HDMI
категорії 1: підтримує швидкість передачі пікселів 75 МГц та пропускну здатність 2,23 Гбіт/с. Він також може ефективно передавати стислий сигнал 1080i.
Кабель HDMI категорії 2: підтримує швидкість пікселів 340 МГц, пропускну здатність 10,2 Гбіт/с, роздільна здатність 1440p і WQXGA.

Підключення iPhone до телевізора за допомогою кабелю HDMI забезпечує надійнішу потокову передачу. Найпростіший спосіб встановити це з'єднання – використовувати кабель HDMI від телефону до порту HDMI телевізора. Користувачам буде потрібно перехідник для кабелю з iPhone на HDMI для підключення кабелю HDMI до iPhone або інших пристроїв iOS.
Процес підключення iPhone до телевізора через HDMI простий. Вам не потрібно жодних технічних знань чи навичок. Декілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися переглядом фото та відео на великому екрані.

Як підключити iPhone до телевізора через HDMI

Перше, що вам потрібно зробити, це підключити один кінець кабелю HDMI до телевізора.

  • Потім підключіть інший кінець до адаптера.
  • Обережно підключіть адаптер до порту блискавки на iOS.
  • Під час використання його можна заряджати пристрій. Для цього підключіть один кінець блискавки до кабелю USB або док-роз'єм до кабелю USB до другого порту на адаптері, а інший кінець підключіть до джерела живлення.
  • Нарешті, перейдіть на вхід HDMI на телевізорі.

Переваги HDMI

 

  1. Інтерфейсний кабель HDMI підтримує аудіо- та відеосигнали. Це означає, що вам не потрібен окремий аудіо або відеокабель. Процес підключення простий та зручний, не потребує технічних навичок. HDMI спрощує підключення між пристроями, оскільки потрібно менше кабелів.
  2. Інтерфейс HDMI – зручно доступний у багатьох інтелектуальних пристроях, таких як телефони, ноутбуки, планшети, і може бути підключений до великого телевізора для кращого перегляду.
  3. З'єднання з використанням кабелю HDMI найкраще, забезпечує кращу якість відео та менші втрати при передачі.
  4. Тексти, зображення виглядають чіткішими на екрані під час використання з'єднання HDMI.
  5. HDMI пропонує двостороннє підключення та автоматичне налаштування. Це величезне полегшення для багатьох користувачів, оскільки їм не потрібне зовнішнє втручання для визначення найкращого дозволу чи аудіоформату.
  6. Він може відображати зображення в їхньому справжньому уявленні, забезпечуючи велику глибину кольору завдяки підтримці різних бітових форматів, наприклад, 10/12 біт.
  7. HDMI має високу цілісність сигналу і, отже, може передавати HD-контент без змін і спотворень.
  8. Він також пропонує аутентифікацію та шифрування даних, що передаються кабелями.
  9. HDMI передає сигнали без стиснення, і якість сигналу не погіршується.

Перед покупкою кабелю HDMI переконайтеся, що на його упаковці є QR-код, сертифікований адміністратором ліцензування HDMI та форумом HDMI.
Ми виробляємо високоякісні та міцні кабелі HDMI для особистих та комерційних цілей. У нас є команда, яка відповість на ваші запитання або прийме ваше замовлення. Зв'яжіться з нами або відвідайте наш веб-сайт для отримання додаткової інформації.