Чому необхідний адаптер HDMI у VGA?


Використовуючи виведення даних HD, нам часто потрібно вводити ці дані на різні пристрої. Як ми всі знаємо, інтерфейс виводу сигналу HDMI є стандартним інтерфейсом сигналу високої чіткості, який служить для багатьох цифрових пристроїв, таких як комп'ютери, ноутбуки, HD-телевізійні приставки, програвач жорсткого диска, PS3, Xbox360, планшетний ПК і т.д. мають HDMI інтерфейс.
Якщо монітор або телевізор має аналоговий вихід VGA, вам необхідний адаптер, який перетворює HDMI в VGA.

Тоді як вибрати якісні адаптери HDMI-VGA?

  1. Адаптер, який конвертує HDMI в VGA – має унікальний дизайн з живленням від USB, ідеальне вирішення проблем сумісності (сумісний з ноутбуками, настільними комп'ютерами, плеєрами з жорсткими дисками, цифровими приставками та іншими пристроями виведення HDMI).
  2. Підсумкова картинка на пряму залежить від якості чіпа, який перетворює сигнал HDMI на VGA. Зрештою, при підключенні інтерфейсу HDMI із пристроями VGA, монітори, проектори чи телевізори – все має заробити.
  3. Виробництво сердечника з безкисневого мідного дроту високої чистоти 99,999%, як наслідок передачі сигналу без втрат у високій чіткості, а також підвищений термін служби.
  4. Обплетення із стильним дизайном із алюмінієвого сплаву, ідеальним екрануванням електромагнітних перешкод для забезпечення якості сигналу.
  5. Адаптер Vention HDMI із оригінальним дизайном для вирішення проблем сумісності.
  6. Конструкція блоку живлення Micro USB та USB 2.0 на іншому кінці дозволяють безпосередньо підключатися до комп'ютера або адаптера живлення USB. Він розроблений для настільних комп'ютерів, телевізійних приставок та інших пристроїв, що потребують більшої потужності та дизайну.