USB HUB із блоком живлення. Як вибрати usb-концентратор?


USB HUB – це розширення USB-порту для більш ніж одного USB-портового пристрою. На ринку України є безліч пропозицій на портативні USB Хаби, концентратори, але як вибрати і на що звертати увагу?

Як вибрати USB HUB з живленням?

 

  • USB 2.0 або USB 3.0

Виберіть версію USB 3.0, якщо ви бажаєте щоб інформація швидше передавалася. Версія 2.0 це застарілий формат роз'єму, та й потім, ціна плюс мінус однакова , індивідуальні рекомендації щодо вибору 3.0 в тому щоб обов'язково він супроводжувався аналогічною версією і в ПК стандартний USB3.0.

  • Додатковий роз'єм для живлення

Якщо ви купуєте USB Хаб для підключення до друку, мобільні жорсткі диски та інші потужні пристрої, при одночасному підключенні може не вистачити живлення, тому додатковий роз'єм живлення необхідний і бажано Type-C.

  • Обов'язково з функцією OTG

Якщо ваш телефон з функцією OTG, ви хочете використовувати цей телефон як концентратор для читання USB-флеш-накопичувача або підключення миші та іншого обладнання, а потім виберіть функцію HUB OTG, таким чином телефон може стати комп'ютером.

  • USB Хаб з наявністю Micro SD слотів

Якщо у вас є камера або картка пам'яті телефону, то можна купити HUB з функцією Micro SD, так буде зручніше.

Якщо ви хочете мати вищезгадані чотири функції одночасно, вітаємо, USB-концентратор Vention з блоком живлення має чотири функції, пристрій у руці позбавить вас усіх проблем.