Багато традиційних портів комп'ютера були відключені, і залишилося лише кілька портів, які можуть використовуватися в повсякденному мобільному офісі. Однак, як тільки потрібно підключити проектор, дротову мережу або інші зовнішні USB-пристрої, ви просто зведете когось з розуму.

USB Хаб як основний помічник у офісних завданнях


Саме в цьому середовищі народився інструмент, який може вирішити проблему меншої кількості комп'ютерних інтерфейсів USB Type Хаб. Що Хабов, то тут потрібно коротко розповісти про них.

Просте розуміння USB Хаба є базою, яка може розширити функції ноутбука. Що складається з інтерфейсів та слотів, він може бути підключений до різних зовнішніх пристроїв, щоб компенсувати відсутність інтерфейсів ноутбука.

Отже, як вибрати док-станцію чи Хаб?

1. Декілька функцій і повніше.

Зі зростанням популярності MacBook Pro багатофункціональний USB-C Хаб став дуже популярним. В даний час, на ринку представлені семи та дев'яти портові хаби з різною кількістю портів. Ці порти охоплюють зарядку, аудіо, USB, HDMI, SD-карту, мережні порти та інші функції, а кілька портів можна використовувати одночасно, не впливаючи один на одного.

Як приклад візьмемо хаб «дев'ять в одному» від відомого цифрового бренду VENTION. Дев'ять портів може задовольнити повсякденні офісні потреби.

Ось короткий вступ, кілька інтерфейсів, що використовуються в повсякденному офісі.

Основна функція порту USB-C для заряджання - живлення комп'ютера, але слід зазначити, що не всі USB-C порти можуть підтримувати швидку зарядку PD. При виборі хаба не забудьте перевірити, чи порт зарядки підтримує протокол швидкої зарядки.

  • Інтерфейси HDMI та VGA можуть бути підключені до проекцій на великі екрани для конференцій та зустрічей, але вони мають бути узгоджені з відповідним кабелем HDMI або VGA для забезпечення проектування;
  • Не кажучи вже про мережевий кабельний порт, в основному щоб гарантувати стабільну роботу мережі;
  • Інтерфейс картки SD/TF може вирішити проблему читання карт Macbook і Ultrabook без слота для карт;
  • Інтерфейс USB3.0 в основному реалізує необхідність передачі даних між U-диском та мобільним жорстким диском. Звичайно, він також може підключатися до миші та клавіатури.

Тому при виборі рекомендується купувати багато портовий, повнофункціональний хаб, тому що док-станція переважно може задовольнити складні офісні потреби.

2. Виберіть високу швидкість передачі даних.
Швидкість передачі, схожа на равлика, часто дуже дратує, особливо після того, як док-станція додала безліч функцій, тому, коли ви купуєте продукт, не забудьте подивитися на інтерфейс пристрою для читання карт.

Швидкість читання USB3.0 краще, ніж USB2.0. При виборі док-станції краще інтерфейс USB3.0. На вигляд середній пластиковий лист інтерфейсу USB3.0 синій, а USB2.0 чорний або білий. Більше того, теоретично швидкість передачі USB2.0 становить 480 Мбіт/с, що становить 60 МБ/с, а швидкість передачі USB3.0 становить 5,0 Гбіт/с, що становить 625 МБ/с.

Таким чином, швидкість передачі USB3.0 вища, ніж швидкість передачі даних 2.0.